Height Up Peninggi Badan

 

Fakta serius perlu anda tumpukan…

 

Rahsia penemuan mengubah penampilan anda bagaikan aktor Running Man Kurang dari 31 hari Seperti artis Korea

 

 

Ini Bukan Janji kosong, Bukan Gimik Jual Barang Tapi Fakta Tulen Meninggikan Badan Anda Sehingga 15cm!

 

“Saya tahu anda rasa ragu-ragu dengan kenyataan ini kan.. pada mulanya saya pun seperti anda. Namun…”

 

 

    Tiada masalah nak mohon kerja dek kerana badan tak cukup inci?
    Tidak diejek kawan akibat ketinggian terbantut?
    Terhindar dari sakit belakang kerana memiliki tulang yang kuat?
    Bebas dari sebarang risiko serangan penyakit osteoporosis?
    Rasa yakin dengan penampilan ketinggian badan anda?
    Kelihatan tinggi tanpa perlu bergantung kepada pemakanan dan senaman?

 

Jika anda tiada kena mengena dengan senarai masalah di atas, maka saya mohon anda tutup segera laman ini…

 

TAPI...

 

RE: Formulasi Peninggi Badan Pertama Di Malaysia

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

 

Wahai Bakal Model, Atlit Sukan , Pegawai Beruniform yang budiman.

 

Bayangkan dengan sifat fizikal anda sekarang, yakin tak kalau berdepan dengan orang ramai?

Kadangkala saya hairan kenapa perasaan segan dan tak yakin pada diri sendiri masih menguasai fikiran, tatkala berdepan dengan khalayak ramai. Walaupun sudah banyak kali mengikuti latihan kemahiran secara berkumpulan. Pelbagai keluhan saya telah dengar:

 

    Mungkinkah sebab atuk atau nenek aku ni tidak cukup tinggi?
    Adakah disebabkan aku ni orang kampung atau orang asia?
Adakah kerana aku sentiasa mengangkat barang-barang yang berat?

 

ADA JUGA YANG LUAHKAN BEGINI:

 

    umur saya 15…saya nak tinggi…orang kata kalau tidur atau baring lepas makan akan menyebabkan tumbesaran kita terbantut..betul ke??
 
    Saya umur 19 thun saya suka beronani..tapi baru je berhenti sejak sebulan yg lalu..adakah ketinggian sye akan terbantut terus dn sye tidak boleh tinggi smpai bila2? atau sye ketinggian sye akan meningkat smula?

 

Anda boleh buang segala mitos yang anda dengar.
Fakta menyatakan …

 

 

Ini bermakna anda boleh mempengaruhi tumbesaran anda tidak kira baka mahupun ciri fizikal keturunan anda, atau apa sahaja yang dikatakan orang mengenai alat menambah walaupun selepas akil baligh!


Tidak mustahil anda lebih terserlah kerana ketinggian anda

 

Siapa sangka orang asia iaitu warga-warga korea,japan,thailand serta indonesia juga telah bertubuh tinggi sejak akhir akhir ini. Tidakkah anda tertanya tanya kenapa artis k-pop semua nya sangat tinggi. Kenapa pemain bola sepak korea tinggi-tinggi serta akhir sekali golongan elit pandai korea juga semakin betubuh tinggi akhir-akhir ini.padahal mereka semua orang asia seperti kita semua.

 

Bukannya nak sembang kosong, anda boleh lihat sendiri bukti bentuk badan mereka yang tinggi bukannya dipengaruhi faktor usia:

 

Pemain bola keranjang seperti Micheal Jordan  mempunyai tubuh badan yang tinggi lampai memudahkan pergerakan beliau sebagai super star dalam lapangan tersebut.

   
Perenang antarabangsa Michael Phelps, dengan ketinggian 6 kaki 4 inci, beliau memiliki torso bagi individu berketinggian 6 kaki 8 inci. Sukan renang merupakan sukan yang amat menyihatkan disamping boleh membantu anda untuk menambah ketinggian serta membuatkan tubuh badan bertambah sihat
   
Dalam sukan baseball, tangan seorang pitcher kebiasaannya 1-3 inci lebih panjang daripada tangan orang biasa kesan daripada latihan membaling bola baseball
   

Aktiviti menendang dapat membantu ketinggian pada tulang kering pada kaki dan tulang paha. Steven Seagal, Van Damme dan Bruce Lee (sekadar menyebut beberapa nama) mempunyai kaki yang panjangnya melebihi badan mereka.


Perhatikan juga pada Kick Boxer Thai, anda akan dapati mereka mempunyai kaki yang lebih panjang. Hampir kesemua kick boxer mempunyai kaki yang lebih panjang 1-2 inci dari kebiasaannya (1 inci = 2.54 cm, jadi hampir 5 cm!!)

   
Wanita dari kalangan suku kaum Karen mempunyai leher yang panjang. Leher mereka menjadi panjang kerana sejak kecil lagi anak-anak perempuan mereka dipakaikan gelung leher yang diperbuat daripada logam

 

Banyak lagi bukti mengenai tulang boleh berubah kepanjangannya melalui pelbagai aktiviti yang dilakukan, antaranya:


Pemain tenis mempunyai sebelah tangan yang agak panjang berbanding sebelah lagi.


Pengamal seni beladiri "Copeira" dari Brazil mempunyai kaki yang lebih panjang seperti juga Kick-Boxer.


Jadi tidak mustahil bagi anda untuk bertambah tinggi walaupun sudah akil baligh :)

 

Kalau Dapat Tambah Ketinggian, Aku Dapat Apa Ya?


Saya tak tau apa yang anda dapat kalau fizikal badan anda tinggi, yang pasti mereka yang mencapai ketinggian badan yang mencukupi atau lebih tinggi berbanding dengan kawan-kawan atau masyarakat sekeliling, mereka tidak pernah merasai perasaan orang yang bertubuh rendah.

 

Kajian menunjukkan bahawa :

 

    Individu yang bertubuh rendah kurang berpeluang menjalin hubungan romantis, mempunyai bilangan anak yang kecil, dan pada amnya menerima gaji yang rendah.
   
Mereka juga sukar mencari fesyen pakaian dewasa.
   
    Wanita yang bertubuh rendah sering berkata mereka tidak dipandang serius berbanding rakan mereka yang lebih tinggi.

 

Pada saya, anda yang bertubuh rendah wajar menerima hak dan keistimewaan sebagaimana yang dinikmati individu lain.


Kajian juga membuktikan bahawa :

 

Pelbagai jenis profesion seperti  juruterbang, pramugari, tentera, polis, wartawan, model, artis, atlet olahraga tertentu dan lain-lain mensyaratkan ketinggian badan yang minimum pada tahap tertentu.

 

Tubuh badan yang rendah mempunyai peluang yang agak kecil dalam memilih pekerjaan.

 
Tubuh yang tinggi membuatkan seseorang itu kelihatan lebih berwibawa,  anggun serta berketrampilan.
 
    Lelaki bertubuh tinggi lebih mudah mendapatkan penghormatan & perhatian oleh wanita atau lelaki lain.
 
    Seorang yang bertubuh tinggi akan kelihatan lebih dewasa. Si adik yang bertubuh lebih tinggi dari kakaknya sering dianggap sebagai kakak.
 
Dan banyak kelebihan yang lain bagi orang yang memiliki ketinggian yang ideal.

 

Kejap, ada soalan \(o)/...


Macam mana nak tahu ketinggian badan sesuai dengan berat badan saya? Bagaimana nak miliki tubuh badan tinggi dan ideal?

 

Jawapan:  Untuk mengetahuinya, anda harus scan tahap kesihatan anda sendiri dengan merujuk carta berat badan dan ketinggian yang ideal di bawah:

 

Nota: copy paste jadual di atas dan cuba check maklumat badan anda.

 

Jika badan anda tidak menepati piawaian jadual di atas, anda harus bertenang , think positif, tanamkan tekad untuk menjadi lebih tinggi. Tapi kalau dah dapat status normal, masi lagi nak tambah ketinggian badan, anda tidak dibiarkan keseorangan.. Saya sedia membantu anda, serius!

 

 

 

Anda bertuah kerana meneruskan bacaan, teruskan membaca maklumat penting di sini ya. ok, sekarang saya nak kongsi kepada anda bagaimana nak tambah ketinggian dengan menggunakan cara semulajadi iaitu exercise.

 

Kalau anda nak tahu, stretching exercise adalah satu cara yang paling berkesan untuk menambah ketinggian. Ini kerana stretching exercise fokus pada bahagian badan yang nak membesar. Kalau anda betul-betul nak menambahkan ketinggian, stretching exercise ni kena buat sebagai rutin harian.

 

Maknanya anda kena disiplinkan diri buat stretching exercise ni dengan berterusan supaya ianya berkesan. Dalam post ne akan diterangkan beberapa stretching exercise yang anda boleh buat untuk menambahkan ketinggian.

 

Bergayut dapat dapat meningkatkan ketinggian sekurang-kurangnya 1 hingga 2 inci. Kalau anda exercise dekat gym atau taman permainan biasanya disediakan bar dimana anda boleh bergayut. Cuba bergayut sekurang-kurangnya 20 saat dan ulang proses yang sama bila anda dah boleh genggam batang bar balik. Apapun anda kena jaga pemakanan, latihan yang berterusan dan tidur yang cukup.

 

    Anda benci  aktiviti bergayut tapi malas nak jaga pemakanan?
   
    Adakah kegiatan dan aktiviti-aktivi ini masih menjadi masalah utama anda untuk anda menambah ketinggian tubuh badan anda?

 

Mungkin  anda sudah mencuba pelbagai program …


Jangan fikir anda sudah terlambat untuk memliki tubuh badan yang tinggi dan ideal. Fikirkan sekali lagi. Saya dulu pun sama macam anda juga.  Kini saya ada berita gembira untuk anda.

 

Sebelum tu, ada baiknya anda kenali dulu siapa saya?

 

 

Boleh Ke Saya Bantu Anda?

 

Nama saya: Zahrul Ikhsan, orrang panggil saya Zahrul. Hobi yang sering saya jarang missed ialah jogging dan melakukan senaman-senaman ringan di waktu petang. Jika saya menyertai program-program kesukanan atau permainan, saya terasa diri ini kurang menyerlah berbanding rakan-rakan kenalan yang lain.


Saya bukanlah orang yang cacat angota ataupun OKU. Alhamdulillah...saya sangat bersyukur kepada Ilahi kerana dikurniakan anggota badan dan sifat fizikal saya tidak cacat dan ianya sempurna.Namun saya akui saya perlu lakukan perubahan  pada diri supaya lebih terserlah diri saya di kalangan masyarakat.


Bangkit dari lamunan panjang, saya melakukan pelbagai aktiviti yang boleh menyumbang kepada ketinggian fizikal saya. Salah satu perkara yang ada orang cadangkan ialah minum susu 2 gelas besar setiap hari. Lantas saya cuba amalkan, namun masih tak nampak hasil.


Setelah saya menemui satu rahsia formulasi meningkatkan ketinggian badan yang ideal. Perubahan bentuk fizikal saya meningkat secara mendadak dalam masa yang singkat. Inilah kaedah terbaik yang akan saya kongsikan kepada anda

   

 

 

Memperkenalkan:


SUPPLEMENT  PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA

Bakal membantu anda!

 

 

PRODUK YANG MENJADI FENOMENA DI SELURUH ASIA!

 

Tidak seperti produk peninggi badan yang lain, Supplement Height Up merupakan satu-satunya supplement nutrisi semulajadi yang sangat membantu:

 

Anda  yang ingin menambah ketinggian lagi.
Lelaki dan wanita yang terbantut.

 

Height Up juga telah diformasikan dengan Nano Teknologi sebagai supplement Peninggi Badan

No. 1 di Asia.

 

  Ini kerana ia bertindak MEMBANTU menambah ketinggian badan secara semula jadi
     
 

Tiada kesan sampingan kerana ia diperbuat dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi .

     
  Kesan perubahan badan anda naik tinggi adalah pantas kerana ia diformulasikan dengan Nano Tekologi High Quality (KOREA BIO- Advance Sone Development Techniques)
     
 

Ia bertindak seawal 1 bulan minima kenaikan 2cm-5cm

(bergantung pada metabolisma masing masing)

     
  Malah  mampu memberi kesan penambahan ketinggian 2 hingga 15cm ke atas.

 

Oleh kerana anda telah pun mengetahui maklumat penting tentang cara mengubahkan penampilan yang lebih bergaya dengan menambahkan ketinggian badan yang ideal, maka saya yakin anda sebenarnya prihatin terhadap kerjaya dan usaha membina keyakinan diri.

 

Supplement Height Up Terbukti Berkesan


Betul ker supplement ni berkesan? Tiada kesan sampingan? Nampak macam sama jer dengan supplement yang lain. Entah-entah awak kelentong jer ni.

 

Hohoho...anda tak perlu percayakan apa yang saya cakap. Cuba lihat apa kata orang ramai yang telah mengamalkan supplement height ni.

 

 
 

 

 
 

 

 

Halal Ke Supplement Height Up ni?

 


Ermm…. Syabas! kerana anda terlintas memikirkan tentang status halal haram dalam pemakanan. Saya gembira di atas ketelitian anda.


Anda tak perlu risau tentang isu halal haram berkenaan Height Up ini, kerana produk ini terbukti halal telah menjalani ujian bahan-bahan terlarang dan mendapati ianya tiada sebarang bahan yang terlarang oleh undang-undang syarak islamiyah.

 

Lihatlah bukti sijil analisa kandungan bahan yang terkandung di dalam tablet supplement Height Up ng dikeluarkan oleh Universiti Sains Malaysia (USM)


 

 

Sijil 1- analysis of sibutramine = not detected0%
Sijil 2- analysis of sildenafil and tadalafil = not detected0%
Sijil 3- analysis of glucucorticosteroids = not detected0%
Sijil 4- analysis of aristolochic acid = not detected0%

Keempat empat test ujian makmal mendapati tiada (0% )apa apa bahan terlarang

Tiada sebab untuk anda meragui status halal tablet supplement height up yang terbukti berkesan ini. Perhatikan lagi bukti keberkesanan penggunaannya.

 

 
 

 

 
 

 

 

Wah menarik ni tuan Zahrul, berapa kos pelaburan untuk supplement hebat ni?


Bayangkan anda menghabiskan masa dan tenaga mencari teknik serta cara yang berkesan untuk menyerlahkan diri anda seperti rakan anda di luar sana, namun duit anda habis berbelanja benda yang bukan-bukan dan masa anda terbuang begitu saja.


Ya Zahrul…., saya berminat untuk menambahkan ketinggian badan saya (dengan izin Allah). Berapa modal yang harus saya laburkan untuk menikmati gaya hidup yang lebih terserlah?

 

Pelaburan Yang Berbaloi, Pelaburan Yang Berbaloi, Pelaburan Yang Berbaloi…


Anda tak perlu lagi melakukan senaman yang menyakitkan dan membeli supplement lain yang belum tentu berkesan seperti saya belanjakan wang  ratusan ringgit untuk membeli susu meninggikan badan. \


Just rasai kenimatan sepertimana rakan-rakan lain yang pernah  merasainya sekarang dengan mudah dan pantas.

Siapa Duta Produk Height Up Growth Up Supplement?

Aiman Hakim Ridza Adalah Duta Yang Sah Bagi Produk Height Up Growth Up Supplement

Siapa Tidak Kenal Jejaka Kacak Ini kan

 


Gaya Penampilan Menambah Ketinggian Dengan Lebih Yakin Cuma

 

 

 

 

Anda Jimat RM99.00

 

Anda akan menerima satu pek (satu kotak) supplement height up di rumah anda.
   
Kos penghantaran pos PERCUMA

 

 

Jika anda membuat tempahan hari ini sekarang tanpa berlengah, bermakna anda serius untuk berubah ke arah kejayaan. Saya suka orang yang serius…anda akan mendapat tawaran  khas dari saya:

 

 
    Khidmat perundingan secara percuma (bernilai RM149.00)
     
 

Hadiah misteri istimewa untuk anda (bernilai RM57.00)

     

 

 

 
 

 

 

 

Anda masih ragu-ragu dengan keberkesanan supplement height up?

 


Izinkan saya untuk menangung segala risiko kerugian anda. Ya saya bertanggungjawab setiap sen wang pelaburan anda dengan jaminan pulangan wang selama setahun atau 12 bulan atau 365 hari. Jika supplement ini gagal berfungsi seperti yang diwartakan dalam laman ini, tolong hubungi saya seberapa segera. Semua wang pelaburan anda akan dikembalikan ke poket anda.


Sebab itulah ramai yang dah mengamalkan pengambilan produk ini:

 

 

RAHSIA KETINGGIAN ORANG KOREA KINI DALAM GENGGAMAN ANDA!!

 

Keajaiban Badan Yang Tinggi Tidak Akan Berlaku Jika Anda Hanya …

 

  Menunggu perkembangan berkenaan dengan ubatan dan teknologi  terbaru yang boleh meninggikan fizikal badan
     
  Meminum susu formula setiap hari, pagi dan malam. Duit habis beli susu badan katik lagi. Serius rugi.
     
\  
    Mengeluh tak puas hati dengan ketinggian badan anda
   

 

\

  Mempelajari seribu satu macam teori senaman yang memenatkan

 

 
 

 

 

Jangan tunggu lagi! Anda boleh bertambah tinggi dalam masa beberapa minggu. Lebih cepat anda mula menggunakan Hi-Up Health & Height Increase Device, lebih tinggi lagi anda membesar. Jangan bertangguh lagi!

 

Ikhlas,

 

 

En Zahrul
Pembekal no 1 Supplement Height Up

 

Admin http://www.maritinggi.com

Admin https://www.facebook.com/heightupsecret


P.S: Miliki height up™   hari ini juga tanpa rasa sangsi kerana ianya 100% nutrisi semulajadi , 100%-berkesan  100%-selamat 100% -halal.

 

P.P.S: Supplement height up ini bukan saja berkesan mengubah ketinggian yang ideal, ia juga tiada side efek, dan yang paling penting ialah tiada risiko kerugian wang pelaburan kerana anda diberi jaminan wang dikembalikan selama 12 bulan(365hari). Tempahlah sekarang, hari ini juga.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2014 Hak Cipta Terpelihara - www.maritinggi.com